Norocul Meu > Licitatii > Vand prin licitatie rama de oglinda sculptata din lemn –

Vand prin licitatie rama de oglinda sculptata din lemn –

Copy (16).jpg
ID:
#272
Locatie:
Descriere

Aceasta rama de oglinda „Andromeda si Perseu” se vinde prin licitatie, este scluptata in lemn, ea fiind o adevarata opera de arta ce asteapta sa inobileze locuinta, casa de vacanta sau unitate turistica a dumneavoastra.Sclupturile se realizeaza manual+mecanizat din lemn tratat de fag, paltin sau frasin iar finisajul se poate executa in patina aurie-antichizat sau argintie-antichizat, printr-o procedura total ecologica, produsul fiind 100% realizat in Romania.
Rama expusa la vanzare are dimensiunile de 800 cm x 540 cm si cantareste aproximativ 14 Kg.
La cerere, acest model se poate comanda special si la marimi mai mari, fiind solicitat pana acum si la dimensiunile 1800 cm x 1200 cm.
Livrarea produsului se face in maxim 30 de zile, cu plata ramburs, prin curier, (transport gratuit), de la data comenzii ferme(plata avans).
Nota: la acest pret nu se adauga tva si nu include sticla de oglinda.

Despre Andromeda si Perseu: pe drum, la intoarcere din lunga sa calatorie, Perseu trece și prin Etiopia. Acolo o întâlni pe Andromeda, fiica regelui Kefeus, și se îndrăgostește de ea. Andromeda – la cererea unui oracol – a fost înlănțuită de o stâncă și lăsată acolo pradă unui monstru îngrozitor trimis de Poseidon ca să o devoreze. Când monstrul se apropie de ea, Perseus îi arătă chipul Meduzei și-l împietri pe loc. Andromeda fu salvată, dar Fineus, fostul logodnic al Andromedei, veni în toiul nunții cu o mică oaste și îl atacă pe Perseu. Atunci eroul scoase din nou capul Meduzei și Fineus cu oamenii săi fură prefăcuți în statui. Eroul își continuă drumul de întoarcere, luând-o pe Andromeda cu el in drumul catre casa.Andromeda si Perseu s-au iubit enorm, din casatoria lor rezultand sapte fii si doua fiice.
Aceasta minunata rama de oglinda, scluptata in lemn,va aduce simbolic in casa fericitului cumparator, iubire si implinire!

Sume licitate postate
Nu exista oferte deocamdata.
Galerie imagini